fbpx

Pedri kæmper for at finde formen inden EM

FCBARCELONA.DK - 21.05.24

 


Pedri fik en hovedrolle i søndagens 3-0 sejr over Rayo Vallecano, hvor han scorede to af målene, men ellers har det været en svær sæson for spanieren, der kæmper med at finde det niveau man ved han besidder.

Skader er desværre blevet en kedelig følgesvend for Pedri, der denne sæson kun har spillet tre hele kampe. Fysikken er skrøbelig, for når Pedri ikke har været skadet, har han ikke kunne holde til 90 minutter.

Skaderne har også fyldt meget hos Pedri denne sæson, hvor han har siddet udenfor i næsten 20 kampe over flere perioder. Det har gjort det svært at finde stabilitet og bygge formen op.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pedri ville under normale omstændigheder være selvskreven til det spanske landshold, men kendsgerningerne er, at han ikke har spillet en landskamp i halvandet år, siden der var VM i Qatar i december 2022.

EM venter forude og det varer ikke længe før at Luis de la Fuente udtager sin trup. Her forventer alle at Pedri kommer med, men spørgsmålet er om formen er til at spille en hovedrolle ved slutrunden.

Derfor var de to mål mod Rayo en kæmpe opmuntring for Pedri, der længe har kæmpet med at finde formen. Hans spil har været præget af mange boldtab og en mindre afgørende rolle, end når han er i topform.

Pedri har dog vist at han er på rette vej og han skulle gerne tage et skridt mere, når Barca på søndag besøger Sevilla i sæsonens sidste opgave. Derefter kan han blot krydse fingre for, at De la Fuente finder ham god nok til EM-truppen.

pedri46F

// Pedri
.:FORSIDE:.