fbpx

Franck Kessié iført Bayern-trøje vækker opsigt i Barca

Simon Arun Vrábel - 27.06.23

// Franck Kessié

Franck Kessié har igennem de seneste uger været genstand for en del transfer-spekulationer og derfor har det i den grad vakt opsigt, at den ivorianske midtbanespiller er blevet filmet iført en Bayern München-trøje.

Ikke al opmærksomhed er god opmærksomhed, og det får Franck Kessié nok også at føle inden længe, for sin seneste udskejelse hvor han i fuld offentlighed er blevet fanget iført en trøje fra Bayern München er ikke faldet i god jord.

Artiklen fortsætter under annoncen


I løbet af de seneste uger har Franck Kessié været én af de mest omdiskuterede spillere, for den catalanske presse mener at vide, at Xavi har den ivorianske midtbanespiller på listen af spillere, som den sportslige ledelse gerne må sælge i det kommende transfervindue. Samtidig er det ikke mange dage siden, at Deco på et møde med netop Xavi angiveligt skulle have overbevist cheftræneren om at beholde Kessié.

Spørgsmålet er nu, om Deco ville ønske, at han aldrig har haft den samtale, for de store catalanske medier, Sport og Mundo Deportivo, har begge offentliggjort en video af Kessié hvor han sidder iført en Bayern München-trøje. Desuden gør den 26-årige midtbanespiller absolut intet for at skjule sin ugerning, og i stedet rækker han blot to fingre i vejret til de filmende fans og indikere ”peace”.

Det er ingen tvivl om, at denne aktion næppe styrker midtbanespillerens mulighed for at blive i Barca, og måske det endda kan få den direkte konsekvens, at Xavi vil skille sig af med Kessié hurtigere end tidligere antaget.

.:FORSIDE:.