fbpx

Gündogan: 'Jeg er klar til at spille hvor som helst'

FCBARCELONA.DK - 23.07.23

// Gündoğan

Ilkay Gündogan har taget hul på et nyt eventyr med skiftet til Barca og i et interview med klubbens hjemmeside fortæller han, hvordan han har oplevet skiftet indtil nu og hvad han forventer sig i sin nye klub.

Her er hvad Gündogan blev spurgt om:

Præsentationen som ny Barca-spiller:
'Det gik nogenlunde som forventet. Jeg havde set på de sociale medier hvordan det foregik med Iñigo Martínez, så jeg vidste hvad der ventede. Det var en spændende dag for mig, med den første dag her og på træningsbanen. Det var specielt at trække i trøjen og se installationerne med min familie'.

Artiklen fortsætter under annoncen


De nye holdkammerater:
'Der var nogle jeg allerede kendte som Marc fra landsholdet (Ter Stegen, red.) og Robert (Lewandowski, red.) fra den tid vi havde sammen i Borussia Dortmund, ligesom Eric García og Ferran Torres fra Manchester City. Alligevel føler jeg det lidt som første dag i skolen, når jeg skal møde alle og få nye indtryk. Derfor er jeg selvfølgelig lidt nervøs, men det er også noget der gør mig glad'.

Kampen om spilletiden på midtbanen:
'Dem der er der nu har gjort det utroligt godt og de kan stadig bidrage med mere og blive bedre spillere. Jeg har en stor lyst til at konkurrere med den slags spillere. Jeg ser frem til at dele utrolige øjeblikke med dem på banen og få succes'.

Gündogans rolle på banen:
'Det lidt mærkeligt, hvordan det har ændret sig. De seneste år har min rolle været mere offensiv, hvor jeg er kommet tættere på modstandernes felt for at skabe spillet og score mål. Jeg har det fint med både at spille offensivt som defensivt. Det handler mest om hvor din træner har brug for dig. Jeg er klar til at spille hvor som helst'.

Guardiola og Xavi som trænere:
'De kommer fra samme skole, så jeg forestiller mig, at det bliver lidt det samme som i Manchester i de senere år. Barca spiller samme slags fodbold, men jeg er her for at tilpasse mig så hurtigt som muligt, så jeg kan vise hvad jeg virkelig kan bidage med'.



.:FORSIDE:.