fbpx

Officielt Gündogan stopper på det tyske landshold

FCBARCELONA.DK - 19.08.24

// Ilkay Gundogan

Der tales meget om Ilkay Gündogan i Barcelona i disse dage, hvor han rygtes væk fra klubben. Nu er tyskeren kommet med en officiel udmelding hvor han fortæller, at han har besluttet at stoppe på det tyske landshold.

Den 33-årige Gündogan ønsker ikke længere at være en del af det tyske landshold. Der slår han fast i udmelding i dag. 'Efter at have tænkt over det nogle uger, har jeg taget beslutningen om at slutte min karriere på det tyske landshold' indleder han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg ser med stolthed tilbage på 82 kampe for mit land, et antal jeg aldrig havde forestillet mig, da jeg debuterede på landsholdet i 2011' fortsætter han.

Gündogan var anfører for Tyskland ved EM denne sommer på hjemmebane, hvor holdet skuffende måtte se sig elimineret allerede i kvartfinalen, hvor de tabte til de senere vindere fra Spanien.

Nu er det helt store spørgsmål så, om den store beslutning om at stoppe på landsholdet bliver fulgt op af en beslutning om, at forlade Barca denne sommer, efter blot en enkelt sæson i klubben.

gundogan2F

.:FORSIDE:.