Hansi Flick: 'I får et andet Barca at se på lørdag"

FCBARCELONA.DK - 13.08.24

Hansi Flick led mandag aften sit første nederlag som Barca-træner, da han måtte se sit mandskab tabe med 0-3 mod Monaco. Efter opgøret talte tyskeren med pressen, hvor han erkendte den dårlige præstation.

Læs Barca-trænerens udtalelser her:

'Vi kunne have scoret til 1-0 tidligt, og kampen ville have været anderledes. I første halvleg spillede vi ikke så hurtigt, som vi gerne ville. Vi blev bedre, men på en fejl scorede de til 0-1. Vi kan spille bedre, og vi har fem dage til at forberede os til kampen mod Valencia. Det bedste tidspunkt at tabe på er nu, hellere nu end i løbet af sæsonen. Når du taber 0-3, er det ikke en god følelse, men atmosfæren på Montjuïc er fantastisk. Når du spiller hurtigt, er publikums reaktion perfekt, men vi skal få dem til at blive begejstrede fra banen'.

'Vores tempo og afleveringer var ikke så gode som i tidligere kampe. Vi kontrollerede ikke kampen. Monaco blev bedre, og fejlen ved 0-1 var det, der udløste resultatet. Jeg ved, hvad holdet kan præstere. Det var ikke vores kamp i dag, vi var ikke gode, men i Valencia vil vi gøre det bedre. Jeg er sikker på, at vi vil præstere bedre på lørdag'.

'Vi skal især forbedre vores presspil og vi skal generelt forbedre vores præstation over en hel kamp. Nu vil vi analysere kampen og så er jeg sikker på, at i får et andet Barca-hold at se på lørdag'.

'Nu må vi se om Lamine Yamal og Ferran Torres kan spille mange minutter i Valencia. Vi skal se, hvordan de har det efter kampen i dag, fordi det har ikke været en nem presæson for dem. Vores ansvar er at hjælpe spillerne og sørge for, at de kan præstere optimalt'.

'Dani Olmo kender jeg fra Bundesligaen. Han er en fantastisk spiller på den sidste tredjedel af banen. Han kan score og gøre en forskel, og det er lige hvad vi har brug for'.