fbpx

Henke: 'Barca har brug for at forstærke sig'

FCBARCELONA.DK - 14.06.24

// Henke

Svenske Henrik Larsson, nok bedre kendt som Henke, følger stadig tæt med i, hvad der sker i Barca. Han vurderer at klubben har brug for at forstærke sig denne sommer, hvis de skal kæmpe med om de største titler.

Trods en reserverolle blev Henke Larsson et ikon for de catalanske fans, da han spillede to sæsoner for Barca fra 2004 til 2006. Han huskes især for sine afgørende aktioner i Champions League finalen i 2006, hvor han kom på banen og sørgede for to oplæg der vendte kampen og gav Barca en 2-1 sejr over Arsenal. Derudover var han assistent for Ronald Koeman, da han trænede Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Henke følger stadig sin tidligere klub og håber, at de får succes. 'Barcelona skal længere frem i næste sæson, men det hele vil afhænge af, hvordan de kan forstærke sig og hvordan de løser de problemer de har' udtalte han i går ifølge avisen Marca.

'De har brug for forstærkninger, for at blive det Barca jeg husker. Det er det som alle vi tilhængere håber på, at de kommer tilbage og kæmper med om titler som Champions Leageu og ligaen' fortsatte han.

I sine to sæsoner i klubben nåede Henke at spille 59 officielle kampe, hvor han scorede 19 mål.

henke1F

.:FORSIDE:.