fbpx

I dag ankommer Ilkay Gündogan til Barcelona

FCBARCELONA.DK - 15.07.23

// Gündoğan

Ilkay Gündogan er sommerens helt store forstærkning og i dag ventes tyskeren at ankomme til Barcelona for at indlede sit nye eventyr, efter en nærmest perfekt sæson med Manchester City. Præsentationen finder sted på mandag.

Det er en af de helt store profiler i europæisk fodbold som Barca har fået fingrene i, for Gündogan var en afgørende faktor i Manchester Citys historiske sæson med mesterskab, FA cup og ikke mindst klubbens første triumf i Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu er det Barcas farver at Gündogan skal forsvare og eventyret begynder i dag. Her slutter ferien nemlig for den tyske midtbanespiller, hvor han ankommer til den catalanske hovedstad. Det er uvist om han træner med søndag, men det ligger fast, at den officielle præsentation finder sted på mandag.

På ondsag tager Gündogan med sine nye holdkammerater til USA, hvor der venter nogle intense dage med hård og intens træning samt fire kampe mod Juventus, Arsenal, Real Madrid og AC Milan. Her vil man se tyskeren få sine første minutter i Barca-trøjen.



.:FORSIDE:.