fbpx

I nat spiller Barca sin sidste træningskamp i USA

FCBARCELONA.DK - 01.08.23

// USA // AC Milan

Alt har nærmest handlet om Ousmane Dembélé de seneste dage og kampen mod AC Milan er gledet noget i baggrunden. Det ændrer dog ikke på, at Barca i nat spiller sin sidste træningskamp på turen til USA.

Den tredje og sidste testkamp i USA fløjtes i gang kl. 5.00 dansk tid, hvor AC Milan er modstanderen. Barca lagde ud med at tabe 5-3 til Arsenal, for derefter at besejre Real Madrid med 3-0 i El Clásico. Inden da blev kampen mod Juventus aflyst på grund af en mavevirus hos mange af Barcas spillere.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Kampen mod Milan bliver afslutningen på de to ugers træningsophold i USA og spillerne returnerer til Barcelona umiddelbart efter opgøret. Dermed fortsætter træningen hjemme i Barcelona, inden de på tirsdag spiller det traditionsrige Gamper-opgør.

Der er flere åbne spørgsmål til nattens kamp. Kommer Dembélé på banen efter de mange forlydender om PSG, og hvad med Christensen og Gündogan, som begge måtte forlade banen i utide mod Real Madrid med småskavanker? Derudover bliver det spændende at se, om den unge Fermín López igen kan stjæle en hovedrolle, som man så det i El Clásico.

For Xavi handler det mest om at fortsætte forberedelserne til den nye sæson, så endnu en gang må man forvente at mange spillere kommer i aktion. Forventningen er dog, at Barca-træneren indleder kampen med en slagkraftig formation og så sender reserverne på banen i løbet af opgøret.

Kampen spilles som nævnt kl. 5.00 og desværre vises den ikke på dansk tv.



.:FORSIDE:.