fbpx

Kessiés agenter raser over rygter om et skifte

FCBARCELONA.DK - 05.07.23

// Franck Kessié

Der har de seneste uger været en del rygter om, at Franck Kessié forlader Barca denne sommer. Nu har hans agenter fået nok og de kommer med en skarp reaktion overfor transferjournalisten Gerard Romero.

Gerard Romero har bragt en del historier om Barcas bestræbelser på at sende Franck Kessié videre efter blot en enkelt sæson i klubben. Samtidig har der været forlydender om et muligt skifte til Saudi Arabien og at Kessié forsøger fremtvinge en situation, hvor Barca må slippe ham gratis.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alle de historier har nu fået hans agent til at reagere med en usædvanlig udmelding på de sociale medier, direkte henvendt til netop Gerard Romero.

'Kære Gerard Romero. Vi har bemærket, at du endnu en gang har publiceret grundløse nyheder om en af vores klienter, Franck Kessié. Vi kan fortælle dem der følger dig, at du aldrig har givet korrekt information omkring Kessié. Vi føler det er en etisk forkert måde at gøre sit job på, så stop med at publicere grundløst og misledende information, præsenteret som nyheder, om vores klient' lyder det i udmeldingen.

Med sådan en kategorisk udmelding må det næsten kunne antages, at Franck Kessié ikke har til hensigt at forlade Barca denne sommer.



.:FORSIDE:.