fbpx

Koeman: 'Messis præstationer kan være bedre'

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.10.20

© UEFA
// Ronald Koeman // Ferencvaros

Ronald Koeman troppede i dag op til pressemødet før kampen mod Ferencvaros i Champions League i morgen. Her lagde han vikke skjul på, at Messi skal gøre det bedre. Han udtrykte også stor respekt for tirsdagens modstander. 

'Vi har respekt for Ferencvaros og vi har analyseret dem som modstander. Vi ved, at de har farlige spillere, selvom jeg ikke vil tale om dem individuelt, men de har angribere, som kan gøre det svært for os. Vi ved, at det ikke bliver en nem kamp, så vi kommer til at starte med en stærk start-ellever. Vi tænker ikke på kampen mod Real Madrid på lørdag' indledte han med henvisning til El Clásico på lørdag.

Her er hvad Ronald Koeman ellers kommenterede:

Messi:
'Det kan godt være, at Messis præstationer kan være bedre i øjeblikket, men han er glad og han vil gerne være anfører for dette hold. Han kommer til at gøre det bedre. Messi har heller ikke været heldig. Han ramte stolpen mod Getafe. Jeg tvivler slet ikke på ham og vi får en bedre Messi at se i de næste kampe'.

Er Barca favoritter til at vinde Champions League?
'Velvidende hvad der skete for Barca i Europa i sidste sæson, så er vi ikke favortitter til at vinde Champions League, men vi kan komme langt. I Barca spiller du altid for at vinde kampe og titler. Det gælder både i Spanien og i Europa, men der er andre hold, som er farvoritter til at vinde turneringen'.

Griezmann:
'Griezmann er udemærket klar over sin situation, men det er ikke kun ham, som kan gøre det bedre, det kan vi alle. Han arbejder meget godt og det eneste han kan gøre er at fortsætte, så han kan ændre sin situation'.

Dembélé:
'Ousmane har arbejdet godt på det seneste. Ja, han tabte en del bolde mod Getafe i første halvleg, men det skyldes den måde han spiller på. Han skal trække ind i banen og tage chancer. I anden halvleg sagde jeg han skulle spille mere på kanten og der var vi bedre'.

Kun ét mål i de to seneste kampe:
'Jeg er ikke bekymret for om vi kan score mål, da vi har scoret otte mål i fire kampe. Det tror jeg ikke, der er mange hold i ligaen, som har gjort. Det er normalt, at det er sværere mod hold som Sevilla og Getafe'.

Barcas og Real Madrids nederlag lørdag:
'Der har været mærkelige resultater alle steder. Se bare på Liverpool, Bayern München eller Juventus. Covid har har haft stor indflydelse, både på fodbolden og på livet' afsluttede Koeman.

.:FORSIDE:.