fbpx

Laporta: 'Vi får indskrevet de spillere Xavi ønsker'

FCBARCELONA.DK - 04.07.23

// Joan Laporta

Præsident Joan Laporta udtalte sig i går omkring klubbens transferplaner denne sommer og her åbnede han op for, at der måske ikke sker ændringer i angrebet, men kun i forsvaret og på midtbanen.

Pressen mødte Laporta ved et arrangement hos La Liga og her var det oplagt, at spørge ind til de planer og aktiviteter som Barca planlægger til denne sommers transfermarkedet.

'Jeg er sikker på, at vi lykkes med at indskrive de spillere som vi har aftalt med Xavi. Spillermarkedet er kun lige startet. Vi henter en ny spiller til forsvaret, hvis en afgang tillader os at gøre det, for det er nødvendigt. På midten henter vi en forstærkning mere, for det har træneren bedt os om. Vi må se om der er spiller med et tilbud der rejser' kom det fra præsidenten ifølge avisen Marca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Til gengæld ser det ud til, at der ikke sker ændringer i angrebet. 'Jeg mener vi er ret komplette i front. Som udgangspunkt fortsætter vi med de spillere, som man før sagde skulle væk, men de fortsætter i sidste ende' fortsatte han.

'Vi beholder de vigtige spillere og vores træner har bekræftet, at han vi fortsætte med dem. Vi er henrykte over de spillere vi har. De definerer vores stil og er en del af den. Hvis en spiller ønsker at rejse, så rejser han, for vi vil ikke tilbageholde nogen. Spillerne skal ønske at være i Barca' kom det fra Barca-præsidenten.

Der blev også spurgt til rygterne om Oriol Romeu til den defensive midtbane. 'Det er Mateu Alemany (fodbolddirektør, red.) der tager sig af disse spørgsmål. Man har fortalt mig, at vi har flere muligheder. Lige nu er vi en proces med at indskrive spillere og hvis nogle rejser, kan vi hente nogle nye' afsluttede han.

Skal man prøve at knytte nogle navne på Laportas udtalelser, kan det være at han tænker på Iñigo Martínez til forsvaret hvis Lenglet bliver solgt, og at Kessié skal væk inden midtbanen kan forstærkes med en defensiv midtbanespiller, muligvis Oriol Romeu.

Samtidig må hans udtalelser kunne tolkes som om, at hverken Ansu Fati eller Ferran Torres forventes solgt, og at Vitor Roque næppe kommer til klubben denne sommer.



.:FORSIDE:.