fbpx
Annonce

Luis Enrique: 'Det bliver en krig mod Barca'

Peter Vyff - 11.04.24

// Luis Enrique

Barca trak sig sejrsrigt ud af det første kvartfinale-opgør mod Paris Saint-Germain, efter en 3-2 sejr på Parc de Princes. Luis Enrique forsikrede dog i går alle om, at hans mandskab fortsat er i spil til at gå videre, trods nederlaget I Paris.

Der var store forventninger til kampen igår imellem Barca og PSG, der mødtes i kvartfinalen i Champions League. Begge hold leverede en flot indsats, og catalanerne sikrede sig med sejren et godt udgangspunkt inden returkampen på Estadio Olímpic i næste uge.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca løb af med sejren efter en noget overraskende taktik, hvor Xavi havde bedt sine spillere som sende lange bolde afsted mod Robert Lewandowski. Det kom dog ikke som et chok for Luis Enrique. 'Jeg var slet ikke overrasket over Xavis plan. Det er helt naturligt at sende lange bolde afsted, når din målmand er Ter Stegen og din angriber er Lewandowski' sagde spanieren til avisen Marca.

Cheftræneren gav efterfølgende også udtryk for, at selvom kampen er tabt, tror han fortsat på videre kvalifikation. 'Jeg er klar over, at folk ønsker at sende os ud af turneringen allerede, men det bliver ikke tilfældet. Det bliver en krig mod Barca, og afgørelsen vil vente til det allersidste. Vi tager til Barcelona for at kæmpe, og jeg føler mig helt sikker på mit hold' understregede Luis Enrique.

Spanieren afsluttede interviewet med at ønske Barca tillykke med sejren, og rose deres niveau. 'Jeg har sagt det i flere uger. Barca-spillerne har et utrolig højt niveau, ligesom vores spillere. Jeg vil gerne lykønske Barca med den kamp, de spillede. Vi kunne have gjort det bedre, men nu tænker vi kun på næste kamp' sagde Luis Enrique.

luisenrique8F

.:FORSIDE:.