fbpx

Luis Suárez meldes ude i fire måneder!

FCBARCELONA.DK - 12.01.20

© Getty Images
// Suárez

Luis Suárez er i dag blevet opereret i knæet og mens Barca endnu ikke er kommet med en offciel udmelding, så meddeler lokale medier, at den uruguayanske angriber vil være ude i fire måneder.

Suárez blev som bekendt opereret i knæet i maj måned sidste år, men gennem de seneste uger har angriberen igen haft problemer med knæet. Derfor valgte han i samråd med Barca at blive opereret denne søndag, hvor de indledende estimater på en skadespause lød på 4-6 uger.

Nu tyder noget dog på, at Luis Suárez slet ikke slipper som let. Avisen Mundo Deportivo og radiostationen Cadena SER meddeler, at uruguayaneren søndag blev opereret med succes, men at der venter en pause på cirka fire måneder.

Holder de fire måneder stik, så betyder det, at sæsonen praktisk talt er slut for Luis Suárez. Han vil i så fald kunne være tilbage i midten af maj måned, hvor han først her vil kunne starte træningen med holdet. På dette tidspunkt er sæsonen næsten ovre.

Det må siges at være et kæmpe slag for Barca, som nu må undvære den centrale angriber resten af sæson. De fleste regner nu med, at catalanerne vil hente en forstærkning til offensiven i løbet af de kommende uger.

.:FORSIDE:.