fbpx

Marco Asensio lukker ikke døren for Barca

Simon Arun Vrábel - 22.09.22

// Marco Asensio

Rygterne om, at Barca lurer på Real Madrids Marco Asensio ser ikke ud til at ville stoppe i den catalanske presse og direkte adspurgt omkring en fremtid i Barca, lukker spanieren bestemt ikke døren.

Hvis man skal tro på de seneste rygter i den spanske og catalanske presse, så overvejer den sportslige ledelse i Barca angiveligt at hente Marco Asensio på en fri transfer til næste sommer. Man ser spanieren som en god tilføjelse til truppen, for Asensio er kun 26 år gammel og han kan både spille på den kreative offensive midtbane og på kanterne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Under La Liga pausen den kommende weekend, mens der blandt andet spilles Nations League kampe, blev Asensio direkte adspurgt omkring rygterne vedrørende Barca. Selvom han ikke ligefrem rakte hånden ud til Barca, så kunne han sagtens have lukket rygterne, men det valgte han helt bevist ikke at gøre.

’Om Barca har ringet til mig? Helt ærligt, så ved jeg det ikke. Alene i morges havde jeg 200 ulæste beskeder’ indledte Marco Asensio inden han uddybede sit svar.

’Jeg har ikke tænkt over rygterne omkring Barca og derfor har jeg heller ikke rigtig tillagt det nogen værdi, så det er svært for mig at svare på' lød det videre fra ham.

I stedet for at afslutte interviewet med, at han aldrig kunne forestille sig at spille i blaugrana, åbnede han i stedet døren på klem for interesserede klubber.  Det kan som minimum tolkes som om, at fremtiden ikke ligger hos Real Madrid.

’Jeg er i en verden hvor der altid er en hel masse rygter og det er helt normalt. Jeg har syv måneder tilbage af min kontrakt og til januar kan jeg forhandle med hvem jeg vil, så der kommer sikkert en masse klubber på banen og her kan Barca være én af dem, som byder sig til' sagde han.

Marco Asensio har fået sin fodboldopdragelse på ferieøen Mallorca, inden han i 2015 ankom til Real Madrid. Under sit ophold hos den spanske hovedstadsklub har han haft et enkelt sæson på leje hos Espanyol, så der er tale om en spiller som har repræsenteret Barcas to absolutte ærkerivaler, så et muligt skifte til Barca må siges at være kontroversielt.

.:FORSIDE:.