fbpx

Iñigo Martínez: 'Jeg har fået en fantastisk velkomst'

Anders Lang Jensen - 13.07.23

// Iñigo Martínez

Iñigo Martínez blev torsdag eftermiddag præsenteret som ny Barca-spiller, og her fik han igen lov til at sætte nogle ord på skiftet. De første dage har været gode, udtalte Martínez, der stadig kæmper med en lægskade.

Sammen med den sportslige ledelse var Iñigo Martínez til stede ved en mindre presseseance, da forsvarsspilleren torsdag officielt blev præsenteret som ny spiller i den catalanske klub.

’Jeg er meget glad for at være en del af denne store familie. Jeg har fået en fantastisk velkomst lige fra den første dag. Det var ikke nemt at forlade Bilbao, men når Barca ringer, bliver alle andre klubber skubbet lidt i baggrunden’, kom det fra Iñigo Martínez ifølge Barcas hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Som spiller vil jeg fremhæve mit vinderinstinkt, og jeg er her for at arbejde hårdt ligesom alle andre. Jeg ved, hvor jeg er kommet til, hvilken størrelse klubben har, og hvad jeg skal gøre’, sagde Martínez, som endnu ikke har trænet med holdet grundet en lægskade.

’Jeg har haft et problem med lægmusklen i lidt tid nu, men jeg kan virkelig mærke en forbedring på det sidste. Jeg vil ikke sætte dato på, hvornår jeg er tilbage på banen, men processen med genoptræningen går som det skal’, sluttede den nye forsvarsspiller.

Iñigo Martínez mangler fortsat at have sin første træning med resten af holdet, da han i den seneste uges tid i stedet har trænet individuelt for at komme tilbage fra lægskaden, han har døjet med siden april måned.

martinez3

.:FORSIDE:.