fbpx
Annonce

Barca giver Iñigo Martínez lov til at fejre Bilbao

Markus Johannessen - 11.04.24

 


Iñigo Martínez vil være til stede i Bilbao når Athletic Club i dag skal fejre deres Copa del Rey-trofæ. Barca har givet forsvarsspilleren lov til at tilslutte sig sin gamle klub, med forventning om, at han er tilbage senere i aften. 

Tusindvis af Athletic Club-fans vil i dag fejre Copa del Rey-sejren, som blev opnået den 6. april på La Cartuja. Det rød-hvide hold besejrede RCD Mallorca i en nervepirrende straffesparkskonkurrence, der kronede baskerne i pokalfinalen for første gang i 42 år. Blandt alle fans, spillere og stab, der i dag vil fejre triumfen, vil Iñigo Martínez være tilstede. Det fortæller avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den 32-årige forsvarsspiller kom til Barca i sommer efter hans kontraktudløb hos Athletic Bilbao, men han ønsker ikke at gå glip af fejringen af hans tidligere klubs trofæ, og dette har Barcas ledelse valgt at respektere. Martínez er medlem af Athletic Club, han har en bolig i Bilbao og hans båd ligger i byen Getxo, ikke langt fra Bilbao, så tilhørsforholdet er tæt.

I går var Iñigo Martínez sammen med truppen, da Barca slog PSG på Parc des Princes, men han fik dog ingen spilletid i denne omgang. I morges fløj baskeren direkte fra Paris til Bilbao i privatfly og vil vende kursen mod Barcelona i aften når han har deltaget i festlighederne i baskerlandet. 

Iñigo Martínez spillede seks sæsoner i Bilbao efter at have forladt Real Sociedad, og i løbet af sine seks år på San Mamés blev han en af ​​holdets vigtigste spillere. Hans exit fra klubben blev dog ikke modtaget godt af fansene. I marts vendte forsvarsspilleren tilbage til sin tidligere hjemmebane for første gang som Barca-spiller og blev mødt med piften og tilråb fra lægterne, hver gang han rørte bolden. Men mon ikke han bliver mødt med åbne arme uden for stadion i dag.

martinez20F

// Iñigo Martínez
.:FORSIDE:.