fbpx
Annonce

Medie: Arsenal forventer Barca-bud på Aubameyang

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 29.01.20

© Getty Images
// Aubameyang

Ifølge Daily Telegraph venter Arsenal tålmodigt på at Barca skal byde på deres angrebsstjerne, Pierre-Emerick Aubameyang. Den engelske klub skulle være overbevist om, at modtage et tilbud inden udgangen af denne uge.

Det er nu en kendsgerning, at Barcelona har tænkt sig at forstærke truppens angreb, efter Luis Suárez blev dømt ude med en langvarig skade. Spørgsmålet er dog, hvem klubben i sidste ende får en aftale i hus med. Ifølge Daily Telegraph er Arsenals Aubameyang catalanernes førsteprioritet, med Valencias Rodrigo Moreno som backup løsning.

30-årige Aubameyangs kontrakt med 'The Gunners' udløber i 2021, og han har endnu ikke været villig til at forhandle en forlængelse på plads. Ifølge Daily Telegraph skulle Barca dog frygte, at Arsenal vil kræve mere end 50 mio. euro for deres stjernespiller - højst sandsynligt et beløb svarende til Rodrigos prisskilt.

Det afvises samtidig, at Barca og Aubameyang skulle være nået til enighed om en indbyrdes kontrakt udenom Arsenal. Men den gabonesiske angriber skulle have Barcelona øverst på sin ønskeliste og håber derfor på at modtage et opkald fra Camp Nou snarest.

.:FORSIDE:.