fbpx

Medie: Luis Suárez kan afløse Luis Suárez og Dembélé

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.02.20

© Getty Images
// Luis Javier Suárez Charris

På lørdagens pressemøde bekræftede Quique Setién de seneste rygter om, at Barca leder efter en erstatning for de skadede Luis Suárez og Dembélé. En af de mulige erstatninger hedder sjovt nok også Luis Suárez.

Ifølge den Madrid-baserede radiostation Cadena SER, så kigger Barca på muligheden for at hente Luis Suárez, der i øjeblikket spiller for Real Zaragoza, på lån fra den engelske Premier League-klub Watford.

Den 22-årige colombianer af samme navn som Barcas Luis Suárez har scoret 14 mål i 22 Segunda-kampe i denne sæson. Ifølge radiostationen har Barca allerede kontaktet Zaragoza-spillerens repræsentanter med henblik på et skifte.

Colombianske Luis Suárez har tidligere været udlejet til Valladolid og Gimnastic Tarragona, men i denne sæson er han for alvor ved at få sit gennembrud hos Real Zaragoza.

Hvis Luis Suárez kommer til Barca, vil det nok skabe lidt navneforvirring med Barcas Luis Suárez, og så er de begge to angribere. Spørgsmålet er bare om Luis Suárez fra Zaragoza falder ind under de spanske reglers kriterier.

Barca må nemlig kun hente én erstatning for Dembélé, hvis spilleren kommer fra La Liga eller Segunda. Luis Suárez er ejet af Watford, så det skaber tvivl om han opfylder kriterierne, selvom han spiller i Spaniens andenbedste række.

.:FORSIDE:.