fbpx

Andreas Christensen roses i de catalanske medier

Markus Johannessen - 17.06.24

 


Det var ikke nogen overbevisende indsats Danmark leverede, da de måtte forlade opgøret mod Slovenien med et enkelt point. Dog får Andreas Christensen meget ros i de catalanske medier, som påpeger hans flotte statistik. 

Andreas Christensen spillede søndag sin kamp nummer 71 som landsholdsspiller i 1-1 kampen mod Slovenien i Stuttgart. Den danske bagkæde formåede ikke at holde rent bur, men den danske Barca-profil bliver fremhævet som en af de positive elementer ved kampen og bliver komplimenteret for hans pasningsspil.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den catalanske avis Sport, omtaler Andreas Christensen som en af de bærende kræfter i Hjulmands trup og en naturlig leder i forsvaret. Hans indsats i kampen beskrives som bemærkelsesværdig, da han var solid både i sine markeringer og i opspillet. 

Sidstnævnte kan også tydeligt ses på forsvarsspillerens statistik i kampen, som også bliver fremhævet i den catalanske avis. 'AC' havde nemlig ikke en eneste fejlaflevering ud af de 89 han forsøgte sig med i kampen. Denne 100%-succesrate er ikke set fra en backspiller siden EM i 1980, fortæller avisen.

Her påpeger de, at danskerens markedsværdi vil stige under dette EM, men der hersker tvivl om, hvorvidt det vil gavne Barca mest at sælge ham til en favorabel pris, da det ville give et stort økonomisk løft siden han kom gratis til klubben, eller om Flick skal bruge ham som en af de ledende figurer i det centrale forsvar. 

Den 28-årige centerback har kontrakt i Barca indtil 2026 og ifølge ham selv, er han som minimum i den catalanske hovedstad indtil den kontrakt er udløbet.

ac52F

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.