fbpx

Også Andreas Christensen er videre ved EM

FCBARCELONA.DK - 26.06.24

 


Andreas Christensen fik fuld spilletid for tredje kamp i træk, da Danmark spillede 0-0 mod Serbien. Dermed er Barca-spilleren klar til 1/8 finalerne ved EM, hvor det kun er Lewandowski af Barcas spillere der er ude.

Set med Barca-briller er det godt nyt, at Andreas Christensen tilsyneladende er kommet sig over de problemer med arkillessenerne, der generede ham i flere måneder af den netop færdigspillede sæson. Tre fulde kampe i træk bekræfter, at forsvarsspilleren er kommet sig over sine problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Andreas Christensen spillede endnu en god kamp i den danske bagerste kæde, hvor han både var opmærksom og sikker på bolden. Det betød at Serbien havde mere end svært ved at skabe noget.

Med 0-0 resultatet er Danmark videre og dermed slutter Andreas Christensen sig til den gruppe af klubkammerater, der også er klar til knockout-kampene ved EM. Det drejer sig om Ter Stegen, Gündogan, Pedri, Yamal, Torres, Fermín López, Koundé, Cancelo og Félix. Kun Robert Lewandowski må rejse hjem efter gruppespillet.

I ottendedelsfinalen skal Danmark møde værtsnationen Tyskland, og det betyder et direkte møde mellem Andreas Christensen og Ilkay Gündogan, mens Ter Stegen med stor sandsynlighed henvises til bænken. Der opgør spilles på lørdag.

ac56F

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.