fbpx

Márquez: 'Jeg foretrækker at blive hos Barca'

Peter Vyff - 25.06.24

// Rafa Marquez

Barca Atlétic tabte forleden den afgørende oprykningskamp og sæsonen er derfor ovre for Rafa Márquez' tropper. Cheftræneren, der har kontraktudløb om nogle uger, afslørede efterfølgende, at man er i gang med forhandlingerne om en ny aftale.

Rafa Márquez har stået i spidsen for Barca Atlétic i to sæsoner, hvor man begge gange har været snublende tæt på en oprykning. Catalanerne måtte dog forleden se sig slået af Cordoba med 2-1, selvom man ellers kom foran på et mål af Héctor Fort.

Barcas reservehold er derfor fortsat at finde i den tredjebedste spanske fodboldrække, og spørgsmålet er nu, hvem der skal træne holdet efter sommerferien. Mexicaneren har snart kontraktudløb, og der har været store diskussioner om, hvorvidt han ønsker at fortsætte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skyldes, at mexicaneren skulle føle sig forbigået som afløser for Xavi, hvor valget istedet endte med at blive Hansi Flick. Márquez understregede dog efter kampen, at man er i gang med at forhandle en ny kontrakt, dog gjorde han det også klart, at der kan dukke nye spændende muligheder op.

'Jeg har et rigtig godt forhold til klubben og ledelsen. Jeg er glad, de er glade, og nu må vi se om vi kan nå til enighed. Der kan også dukke en helt ny mulighed op, måske på et højere niveau, men jeg har ikke travlt, og jeg foretrækker at blive hos Barca. Jeg skal fortsætte med at lære, og det har været to meget lærerige år, men dukker der noget op fra et højere niveau, er jeg nødt til at analysere det. Jeg har dog givet min prioritet til Barca, og jeg er meget åben omkring at fortsætte' sagde mexicaneren til avisen Sport.

Udover Márquez, er der også stillet spørgsmålstegn til fremtiden for Pau Víctor, der var Barca Atlétics topscorer i den forgangne sæson. Catalanerne er blevet meldt i forhandlinger med Girona om et køb af angriberen, men ifølge mexicaneren skulle ledelsen have gjort krav på spilleren tidligere end, hvad der nu er tilfældet.

'Jeg forsøgte at fortælle ledelsen i starten af sæsonen, at denne gut havde et stort nok potentiale til at købe ham. Jeg synes, at vi har været for langsomme til at give et bud, og jeg ved ikke om forhandlingerne fortsætter - det er ude af mine hænder. Men jeg vil altid give min mening til kende' afsluttede Márquez.

.:FORSIDE:.