fbpx

Barca Atlétic spillede 1-1 i første oprykningsfinale

FCBARCELONA.DK - 17.06.24

 


Barca Atlétic spillede i går aftes den første af to finaler om oprykning til næstbedste række og her var de i problemer mod Córdoba, der førte indtil et par minutter før tid, hvor Pocho udlignede og skabte håb til returkampen.

Córdoba lignede en stor mundfuld for Barca Atlétic, for andalusierne satte sig hurtigt på opgøret på Estadi Johan Cruyff i Barcelona, hvor de kom foran allerede i det 8. minut. Barca Atlétic havde svært ved at noget, men de opgav aldrig at komme tilbage i opgøret.

Artiklen fortsætter under annoncen


I anden halvleg fik de langsomt et overtag og jagtede en udligning og belønningen kom i det 88. minut, hvor den indskiftede argentiner Pocho satte sidste fod på bolden til en 1-1 udligning, der også blev kampens resultat.

Dermed er det helt åbent til returkampen i Córdoba på søndag, hvor andalusierne må påtage sig favoritværdigheden, efter at have fået det ene point i Barcelona. Barca Atlétic har dog før denne sæson vist stor styrke i de sværeste kampe, så intet er afgjort på forhånd.

Den samlede vinder af Córdoba og Barca rykker op i La Liga 2, så det er den afgørende kamp der spilles på søndag, og også sæsonens sidste for begge mandskaber.

casado1F

// Barca Atletic
.:FORSIDE:.