fbpx

Medie: Pau Víctor rykkes op på førsteholdet

Peter Vyff - 05.08.24

 


Pau Víctor har været den helt store oplevelse under Barcas træningsturné til USA. Catalaneren spillede senest en imponerede kamp mod Real Madrid, og den sportslige ledelse arbejder nu på, at inkludere ham på førsteholdet.

Nyindkøbet Pau Víctor har været en af Barcas bedste spillere i USA, hvor han med tre scoringer har imponeret alt og alle. Og set i lyset af hans imponerede indsats, har ledelsen nu ifølge radiostationen Cadena SER, besluttet at gøre ham til en fast del af førsteholdstruppen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalaneren var ellers ikke tiltænkt en plads på førsteholdet, da ledelsen i sidste måned købte ham hos Girona. Planen med den 22-årige Víctor var, at han først og fremmest skulle tørne ud for andetholdet, Barca Atlétic, hvor han også spillede i sidste sæson og endte som topscorer.

Men angriberens indsats i de seneste par kampe har nu tilsyneladende overbevist den sportslige ledelse om, at han er værd at satse på i den kommende sæson. Víctor betragtes som en ideel kandidat til at agere backup for Robert Lewandowski, der snart fylder 36 år, og derfor vil få brug for en del aflastning.

Det er samtidig også dårligt nyt for Ferran Torres og Vitor Roque, der også kæmper for spilletid på den samme position. Barca er således også meldt klar til at tage afsked med begge spillere, såfremt man skulle modtage et tilfredsstillende tilbud.

Víctors oprykning til førsteholdet afhænger dog som med en række andre spillere af, hvorledes det lykkes for Barca at skabe plads i lønbudgettet til hans registrering. Catalanerens lave løn, der ikke stiger i årene frem, skulle dog gøre, at indskrivningen ikke bliver det store problem.

victor1F

// Pau Victor
.:FORSIDE:.