fbpx

Medier: Barca afviser alle rygter om Kylian Mbappé

FCBARCELONA.DK - 25.07.23

// Kylian Mbappe

Det skabte overskrifter i går, da den store franske avis L'Equipe fortalte om Barcas forsøg på at hente Mbappé, men nu citeres en anonym kilde i klubben for en katagorisk afvisning af alle rygter om den franske angriber.

Barca har ingen intentioner om at købe Kylian Mbappé. Så klar er meldingen fra klubben i henhold til aviserne Sport og Mundo Deportivo, der begge har været i kontakt med Barca for at få en kommentar til de mange rygter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Aviserne sætter ikke navn på hvem i klubben der afviser rygterne, men meldingen skulle gå på, at Barca ikke ønsker en spillerhandel af denne kaliber på grund af de økonomiske aspekter. Mbappé er ganske enkelt for dyr, både transfer- og lønmæssigt.

Det er dog samtidig en kendsgerning, at Barca reelt er tvunget til at afvise en mulig interesse på nuværende tidspunkt, for det ville skabe usikkerhed i den nuværende trup, hvis man åbent talte om en dialog med PSG om spilleren. Dertil kommer, at man angiveligt slet ikke har talt med hovedpersonen selv endnu.

En sikkert er dog ret sikkert, og det er at Kylian Mbappé får en hovedrolle i denne sommers transfervindue, hvor der stadig resterer mere end en måned.



.:FORSIDE:.