fbpx

Medier: Real Madrid snupper Arda Güler foran Barca!

Anders Lang Jensen - 05.07.23

// Arda Güler

Det tyrkiske stortalent Arda Güler har været meldt tæt på Barca i de seneste dage, men sent tirsdag aften meldes det, at Real Madrid løber med Arda Güler foran Barca. Det beretter Fabrizio Romano og flere medier.

Barcas sportsdirektør Deco har været i Istanbul forleden, og så sent som tirsdag eftermiddag lød meldingerne, at Barca faktisk allerede havde sikret Arda Güler fra Fenerbahçe. Det har Barca tilsynladende ikke, da sagen har taget en kolossal drejning, og nu ser det ud til, at han i stedet skifter til Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge en lang række medier heriblandt transferjournalisten Fabrizio Romano samt Madrid-aviserne Marca og AS, har Real Madrid givet et højere bud end Barca tirsdag aften. Madrid betaler frikøbsklausulen på 17,5 millioner euro, men er også villige til at tilbyde en række yderligere bonusser. Også  Fenerbahce- journalisten Zafer Ertas, som breakede nyheden om Gülers skifte til Barca, trækker i land og melder nu om et sent tilbud fra Real Madrid.

Ifølge medierne er 18-årige Arda Güler mere tiltrukket af projektet i Real Madrid, hvor han ventes at tiltræde med det samme og være med på Madrids pre-season med førsteholdet forud for næste sæson.

Arda Gülers bagland har angiveligt allerede kommunikeret til Barca om beslutningen at rykke til Real Madrid i stedet for Barca, der ellers længe følte sig sikre på tyrkerens underskrift. Præsident Laporta har i hvert fald meget åbent givet udtryk for, at Barca arbejdede hen mod en transfer af Arda Güler denne sommer.

.:FORSIDE:.