fbpx

Merinos skifte til Barca begynder at se svært ud

Markus Johannessen - 03.08.24

 


Mikel Merinos potentielle skifte til Barca ser ikke ud til at blive til noget, da catalanerne er gået mere målrettet efter at forstærke offensiven. Midtbanespillerens repræsentanter har meldt, at Merino ikke ønsker at vente længere. 

Mikel Merino ønsker at komme til den catalanske hovedstadsklub og var også højt at finde på Hansi Flicks prioritetsliste. Han var en klar kandidat til at forstærke midtbanen, men Barca har istedet sat alle styrker ind for at forhandle om Nico Williams og Dani Olmo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barcas ledelse talte med Mikel Merino inden EM og fastlagde en forhandlingskalender, som dog brød sammen på grund af muligheden for at hente de to ovenstående angribere. 

Den 28-årige midtbaneprofil fra Real Sociedad er fast besluttet på at forlade sin nuværende klub og får, efter en god sæson, også opmærksomhed fra andre europæiske giganter. Derfor agter han ikke at vente på Barca. 

Ifølge den catalanske avis Sport, har han modtaget lukrative tilbud fra både Atlético Madrid og Arsenal, og særligt Premier League-klubben har fanget europamesterens interesse. Hans repræsentanter har angiveligt netop kontaktet Barca for at fortælle, at Mikel Merino skifter til 'The Gunners' med mindre catalanerne præsenterer et matchende tilbud lige nu og her. 

Det er der ikke meget, der tyder på, at Flick og den resterende ledelse har i sinde og derudover meldes forhandlingerne mellem Arsenal og Real Sociedad næsten på plads. Derfor ender det nok ikke med, at Mikel Merino trækker i Barca-trøjen i denne omgang.

merino6F

// Mikel Merino
.:FORSIDE:.