fbpx

Nico kom ikke med resten af holdet til USA

Simon Arun Vrábel - 20.07.23

// Nico González

I den trup som Xavi har taget med til USA, er det værd at bemærke, at Nico González er blevet udeladt. Det er et klart signal om, at midtbanespilleren er tæt på en lejeaftale og alt peger på Porto.

Onsdag formiddag offentliggjorde Barca den trup, som Xavi har valgt at tage med sig på pre-season i USA, og imens det er bemærkelsesværdigt at spillere som Clément Lenglet og Franck Kessié rejser med resten af truppen, så har man undladt at tage Nico González med, hvilket indikerer, at han meget snart er fortid i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med ankomsten af Oriol Romeu og Ilkay Gündogan på den catalanske midtbane er udsigten til spilletid blevet længere for spillere som Franck Kessié, Pablo Torre og Nico González. Alle tre spillere har derfor haft en samtale med Xavi hvor budskabet blev, at cheftræneren anbefalede dem alle at finde en anden klub for den kommende sæson.

Pablo Torre har netop indgået en aftale om et lejeophold hos Girona, og Franck Kessié skulle angiveligt have tilbud liggende fra både Saudi Arabien og italienske Juventus, og derfor var det overraskende, at ivorianeren alligevel rejser med resten af holdet på pre-season. Man må antage at det betyder, at Kessié ikke er tæt på nogen aftale om at forlade Barca, men modsat ivorianeren så har man udeladt at tage Nico med.

Avisen Sport fortæller, at Nico og Xavi tidligere på ugen er blevet enige om, at den unge midtbanespiller, som i sidste sæson var udlejet til Valencia, bør kigge på nogle af de – angiveligt - mange tilbud som han har liggende på bordet. Avisen fortæller, at både spilleren og træneren er enige om, at man gerne skal have en afklaring hurtigst muligt, og de rygter bliver altså nu bekræftet af, at den 21-årige midtbanespiller ikke rejser med til USA.

De seneste rygter går på, at Nico González er tæt på en lejeaftale med Porto som i øvrigt også spiller Champions League i næste sæson.



.:FORSIDE:.