fbpx

Nicos far: 'Han skal have spilletid'

FCBARCELONA.DK - 15.07.23

// Nico González

Nicos fremtid hænger i det uvisse og de fleste rygter sender ham væk på endnu en lejeaftale. Nu er hans far, den tidligere topspiller Fran, ude at kommentere sønnens situation og han understreger, at det handler om at få spilletid.

Nico González er søn af Fran González, der spillede hele sin karriere i Deportivo, hvor han havde en bærende rolle i klubbens storhedstid i 90'erne og i starten af 00'erne. Højdepunkten blev mesterskabet i år 2000 og i 2002 vandt holdet supercuppen og Copa del Rey.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu er det sønnen Nico der er i fokus og han har lidt sværere ved at finde fodfæste i karrieren end sin far. Trods et kæmpe talent, er udviklingen gået lidt i stå og det skyldes ikke mindst skader. Derfor handler det om at komme i gang.

Rygterne er mange om Barca-spilleren og dem kommenterede hans far i går. 'Nico har tilbud fra England, Portugal og Spanien. Han er myndig, så det er ham selv og hans agent Jorge Mendes der bestemmer. Det er klart, at han bør få spilletid, men der er endnu ikke besluttet noget' kom det i går fra Fran ifølge avisen Mundo Deportivo.

'Han har tre år tilbage af sin kontrakt og han er godt i gang med sæsonstarten. Barca må beslutte sig for hvad der skal gøres og tale med ham om det. Lige nu træner  han og håber på, at fremtiden bliver defineret' sagde han videre.

De seneste rygter går på, at Barca forhandler med Porto og det fik også en kommentar. 'Det er klart, at Porto er en stor klub og vi er glade for deres interesse for Nico, men der er stadig intet nyt om hans fremtid. Der vil blive meldt noget ud de kommende dage' afsluttede Fran González.



.:FORSIDE:.