fbpx
Annonce

Officielt: Albas muskelskade er brudt op igen

FCBARCELONA.DK - 07.11.19

© Getty Images
// Jordi Alba

Jordi Alba måtte i pausen af tirsdagens kamp i Champions League mod Slavia Prag udgå med smerter i baglåret. Onsdag kunne Barca så meddele, at catalanerens tidligere lårskade er brudt op igen.

Den lynhurtige venstre back var ellers lige kommet tilbage til truppen efter at have siddet ud med en forstrækning i baglåret. Tirsdag holdt Alba så kun en halv time, inden han måtte lade sig udskifte.

Barca bekræfter i en pressemeddelelse, at Jordi Albas lårskade er brudt op igen og at det var årsagen til, at han måtte lade sig udskifte i pausen af kampen mod Slavia Prag. Klubben meddeler intet om hvor lang en pause der venter catalaneren, men man slår fast, at genoptræningen den kommende tid vil afgøre hvornår han er klar.

De fleste regner med, at der som minimum venter Alba et par ugers pause, hvilket dog vil betyde, at han kun går glip af ligakampen på hjemmebane mod Celta de Vigo på lørdag. Herefter er der landskampspause, hvorfor Alba derfor forhåbentlig kan være tilbage til udekampen mod Leganés den 23. november.

.:FORSIDE:.