fbpx

Officielt: B-holdet henter angriber hos Girona

Peter Vyff - 21.08.24

 


Barca hentede tidligere på sommeren Pau Víctor hos Girona, og han er nu allerede en fast del af førsteholdet. Catalanerne har nu hentet yderligere en angriber i Girona til B-holdet, nemlig Oscar Urena, hvilket klubben forleden kunne offentliggøre.

Selvom ledelsens førsteprioritet er at forstærke seniortruppen, har man også haft fokus på at forbedre andetholdet, Barca Atlétics, chance for at opnå oprykning i den kommende sæson. Catalanerne har været snublende tæt på de sidste to sæsoner, og forhåbentlig lykkes det i denne sæson at rykke op i Spaniens andenbedste fodboldrække.

Reserveholdet ser dog ud til at have mistet Pau Víctor, der var holdets topscorer i sidste sæson, da Hansi Flick har tænkt sig at bruge ham på førsteholdet. Ledelsen har derfor været på markedet efter en angriber til Barca Atlétic, og sådan en har man nu fundet hos Girona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det drejer sig om den 21-årige Oscar Urena, hvilket Barca søndag meldte ud med følgende erklæring: 'Den spansk-domikanske fodboldspiller, Oscar Urena, har bestået alle medicinske prøver, og har besøgt faciliteterne i Ciutat Esportiva Joan Gamper. Han er også allerede trådt ind på Johan Cruyff Stadium iklædt blåt og rødt. Den officielle underskrivelse af hans kontrakt afventer' skrev klubben.

Urena kommer til Barca efter to sæsoner på lån hos Cartagena og Leganes i Spaniens andendivision, hvor han har præsteret godt med flere scoringer. Udover at spille angriber, har han også kvaliteten og hurtigheden til at begå sig på begge kanter, hvilket gør ham til en ideel og alsidig spiller i holdets taktiske setup.

Spansk-domikaneren har også værdifuld erfaring fra højeste niveau, da han tilbragte 2021/2022 sæsonen på Gironas førstehold. Urena har underskrevet en kontrakt indtil 2026, hvor han får masser af tid til at fortsætte hans gode udvikling, og med skaderne til Diego Percan og Naim Garcia, går han direkte ind i startopstillingen hos Barca Atlétic.

// Barca Atletic
.:FORSIDE:.