fbpx

Officielt: Barca bekræfter Araújos ankelskade

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.02.21

© Getty Images
// Real Betis // Ronald Araujo

Allerede i går aftes under kampen mellem Real Betis og Barca meddelte klubben, at Ronald Araújo har forstuvet sin ene ankel. Nu er han blevet undersøgt igen, så nu bekræfter Barca skaden, men melder intet om hvor lang tid han er ude.

Her efter middag har Barca meldt ud på deres Twitter-profil, at Araújo denne mandag igen er blevet undersøgt af klubbens læger. Her slår de fast, at der helt som ventet er tale om en forstuvet venstre ankel.

Barca kommer som så ofte før ikke med nogen melding om, hvor lang en pause der venter til den uruguayanske forsvarsspiller. I stedet skriver Barca, at Araújos fremgang i genoptræningen vil vise hvornår han er tilbage igen.

En skade af den type Araújo pådrog sig mod Betis kan tage alt fra et par dage til flere uger at komme sig over alt efter sværhedsgraden af skaden. Derfor er Araújo med stor sandsynlighed ude af onsdagens pokalkamp mod Sevilla, mens han må forventes at være tvivlsom til weekendens kamp hjemme mod Aláves.

Sidder han ude i flere uger kommer han måske også til at gå glip af kampene mod Paris Saint-Germain i Champions League. Den første spilles midt i næste uge.

.:FORSIDE:.