fbpx

Officielt: Chadi Riad udlejes til Real Betis

Markus Johannessen - 28.07.23

Flere europæiske klubber har været i kontakt med Barca vedrørende Chadi Riads situation. Det bliver dog Real Betis, som får lov til at byde Barca-talentet velkommen, da en lejeaftale nu officielt er på plads. 

Barca har netop meddelt, at Chadi Riad skal til Real Betis på en lejekontrakt, der løber indtil sommeren 2024. Der gives ingen meldinger om de præcise tal i kontrakten, men den indeholder både en købsoption for Real Betis og en tilbagekøbsoption for Barca, hvis det skulle blive aktuelt i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 20-årige forsvarsspiller har allerede gennemført sine første træningssessioner med Betis og har fuldendt den andalusiske klubs bagkæde sammen Marc Bartra, som er returneret til Betis fra tyrkiske Trabznspor og ligeledes er formet i Barcas ungdomsakademi. 

Chadi Riad rejste ikke med Xavi og co. til USA, da forhandlingerne med Real Betis var på vippen til at blive gennemført da holdet tog afsted. Det spansk/marokkanske talent har dog nået at få sin debut med førsteholdet mod Osasuna sidste sæson og har ydermere haft en fantastisk sæson i Barca Atlètic. 

Nu får den centrale forsvarsspiller mulighed for at modne som spiller i en La Liga-klub, som viste sig at være formstærk i sidste sæson. Det bliver spændende at se, hvad kommende sæson byder Chadi Riad og hvad det kommer til at betyde for Barca.



// Chadi Riad
.:FORSIDE:.