fbpx

Officielt: PSG snupper transferfrie Arnau Tenas

Anders Lang Jensen - 30.07.23

// arnau tenas

Barcas forhenværende tredjemålmand og anfører for Barca Atlétic, Arnau Tenas, har stået uden kontrakt i en måned. Barca har kæmpet for en forlængelse, men nu bekræfter franske PSG, at målmanden er ny mand i Paris.

Arnau Tenas havde kontraktudløb i Barca efter den seneste sæson, men parterne kunne ikke komme til enighed om en forlængelse. Derfor stod keeperen også uden kontrakt den 30. juni, og efter en flot slutrunde til U21-EM for Spanien tidligere på sommeren, har interessen været stor for Tenas.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Selvom Barca har tilbudt en forlængelse, efter den seneste kontrakt var udløbet, er klubben ikke nået i mål med den mission. Nu er målmanden endegyldigt videre fra det catalanske, eftersom Paris Saint-Germain nu har præsenteret Arnau Tenas som ny mand i den franske hovedstad på en 3-årig aftale.

I Barcas målmandsteam var Marc-André ter Stegen og Iñaki Peña foran i køen, og vejen til spilletid ville være lang for talentfulde Arnau Tenas. Nu rejser han af sted i håbet om mere spilletid, og han i hvert fald uden tvivl sikret sig en langt mere lukrativ kontrakt, end Barca på nogen måde ville kunne matche.

I Paris Saint-Germain er målmændene Gianluigi Donnarumma og Keylor Navas i forvejen i klubben, som Arnau Tenas altså herfra skal konkurrere med.

tenas2

.:FORSIDE:.