fbpx

Officielt! Xavi stopper som Barca-træner!

FCBARCELONA.DK - 24.05.24

// Xavi

I en pressemeddelelse fredag eftermiddag bekræfter Barca, at Xavi stopper som Barca-træner! Klubben meddeler, at Xavi vil stå i spidsen for holdet søndag mod Sevilla og derefter forlade posten.

I pressemeddelelsen skriver Barca, at man denne fredag har meddelt Xavi, at han ikke fortsætter som Barca-træner i den kommende sæson. Derudover skriver man, at Xavi vil have sin sidste kamp som Barca-træner søndag mod Sevilla.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca skriver følgende:

'Præsidenten for FC Barcelona, Joan Laporta, har i dag meddelt Xavi Hernández, at han ikke vil fortsætte som træner for førsteholdet i sæsonen 2024-25. Beskeden blev givet på Ciutat Esportiva Joan Gamper, og til stede var vicepræsident Rafa Yuste, sportsdirektør Deco, samt Xavis assistenter, Òscar Hernández og Sergio Alegre.

FC Barcelona ønsker at takke Xavi for hans arbejde som træner, som føjer sig til en enestående karriere som spiller og kaptajn for holdet, og ønsker ham al mulig held og lykke. Xavi Hernández vil lede sit sidste kamp som cheftræner for førsteholdet på søndag i Sevilla.


I de kommende dage vil FC Barcelona informere om den nye struktur for førsteholdet'.

Dermed er det en kendsgerning, at Barca i løbet af de kommende dage får ny træner. Her peger alt i retning af, at det bliver tyske Hansi Flick, som overtager posten.


.:FORSIDE:.