fbpx

Også Andrés Iniesta rygtes på vej til Inter Miami

FCBARCELONA.DK - 20.07.23

// Andrés Iniesta

Andrés Iniesta sagde tidligere på sommer farvel til japanske Vissel Kobe, men trods sine snart 40 år, er han ikke klar til at indstille karrieren. Nu er der forlydender om, at også han tager til Inter Miami.

Først Messi, så Busquets og måske følger Jordi Alba snart efter. Også Luis Suárez sættes i forbindelse med Inter Miami, men det stopper tilsyneladende ikke her, for nu er det Iniesta der rygtes til MLS-klubben fra Florida.

Artiklen fortsætter under annoncen


Vissel Kobe tilbød Iniesta en forlængelse efter hans fem sæsoner i klubben, men Barca-ikonet følte at tiden var inde til at forlade Asien, uden at det samtidig betød et stop for den fabelagige fodboldkarriere.

Det er avisen Sport der fortæller om kontakten mellem Iniesta og Inter Miami, en kontakt der meget vel kan udmønte sig i et samarbejde, så spanieren kan slutte sig til sine tidligere holdkammerater i Barca, Messi, Busquets og altså måske også Alba og Suárez.

Det er uvist hvor langt man er nået i forhandlingerne, men det skulle være givet, at Iniesta seriøst overvejer at fortsætte karrieren i Inter Miami..:FORSIDE:.