fbpx

Også Atlético Madrid viser interesse for Lenglet

FCBARCELONA.DK - 01.08.24

 


Clement Lenglet er godt i gang med sæsonforberedelserne med Barca, men han indgår ikke i klubbens planer. Flere klubber har vist interesse for franskmanden og seneste skud på stammen skulle nu være Atlético Madrid.

Real Sociedad, Bologna, Sevilla og Besiktas er nogle af de klubber, der angiveligt har kontaktet Barca omkring Clement Lenglet og nu melder avisen Sport, at også Atlético Madrid går ind i kampen om den franske forsvarsspiller.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Her ønsker Diago Simeone at styrke sit centrale forsvar og klubben har kigget på flere muligheder, uden at det er kommet til noget konkret. Derfor har Atlético nu rettet blikket mod Lenglet, som Barca meget gerne vil af med.

Lenglet har en høj løn i Barca og Atlético vil angiveligt leje spilleren og kun betale en del af Lenglets lønpakke, hvilket ikke vil være optimalt for Barca. Derfor venter der svære forhandlinger. Løsningen kunne blive, at Atlético tilbyder Lenglet en længere kontrakt, hvor han modsat sænker sine lønkrav.

I Barcelona kan man kun glæde sig over interessen for Lenglet, men klubben er totalt afhængig af, hvad franskmanden selv  ønsker og han ser ikke ud til, at ville droppe sin attraktive kontrakt i Barca, en kontrakt der først udløber om to år.

lenglet1F

// Clement Lenglet
.:FORSIDE:.