fbpx

Optakt: Valladolid - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 11.07.20

© Getty Images
// Valladolid

Alt andet end en sejr til Barca i aftenens udekamp mod Valladolid, vil give Real Madrid en matchbold i deres næste kamp i kampen om mesterskabet. Derfor er kravet i aften tre point. Læs her vores optakt til kampen.

Barca skal forsøge at holde liv om drømmen om et mesterskab så længe som muligt. Derfor skal der tre point på kontoen, når holdet i aften gæster Valladolid. Kendgerningen er nemlig, at med kun uafgjort i aften, vil Madrid kunne afgøre ligaen på mandag med en sejr over Granada.

Valladolid indtager en 14. plads i tabellen og de kan med sejr definitivt sikre sig endnu en sæson i La Liga. Derfor vil det med garanti være et topmotiveret mandskab der løber ind på Estadio José Zorilla i aften. Det bliver ikke nemmere af, de kun har tabt tre kampe på eget græs denne sæson.

Barcas træner Quique Setién, tager da heller ikke noget for givet. 'Valladolid er endnu ikke helt sikre på at overleve i ligaen og de vil prøve at gøre det svært for os. Vi bliver nødt til at være fokuserede og opmærksomme for at vinde kampen' udtalte han i går.

Noget overraskende har Setién kun udtaget 18 spillere til kampen mod de tilladte 23. Det skyldes med stor sandsynlighed, at B-holdet snart skal i gang med kampe om oprykning. Truppen ser således ud: Ter Stegen, Neto, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba, Junior, Busquets, Rakitic, Vidal, Sergi Roberto, Messi, Suárez, Griezmann, Braithwaite, Puig, Arnau og Araujo.

Barca må undvære de skadede Dembélé, Umtiti og De Jong. Sidstnævnte er ellers begyndt at træne med igen efter sin skade, men er endnu ikke klarmeldt. Ansu Fati må sidde ude med karantæne som følge af sin udvisning mod Espanyol forleden. Arthur er heller ikke med, hvilket skyldes en halsbetændelse.

Da de to hold mødtes i det omvendte opgør på Camp Nou tilbage i oktober måned, vandt Barca overlegent med 5-1.

Kampen spilles k. 19.30 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.