fbpx

Pedri: 'Det er utænkeligt at jeg forlader Barca'

Anders Lang Jensen - 04.08.23

// Pedri

Pedri er kun 20 år, men har allerede i flere sæsoner været en stor profil for Barca og det spanske landshold. På midtbanen er Pedri en stor leder for Barca, og han fastslår intentionen om at blive i klubben i mange sæsoner fremover.

I et længere interview med La Vanguardia forklarer Pedri nemlig, at midtbaneprofilen vil forblive i det catalanske samt drømmen om at blive anfører i fremtiden.

Rygter om et exit og interesse fra PSG:
’Jeg bliver helt sikkert i Barca. Jeg bruger ikke energi på, hvad folk snakker om. Jeg tænker kun på at gøre det bedst muligt i pre-season og at nyde tiden i Barca’, siger Pedri til La Vanguardia.

’Jeg holder ikke øje med, hvilke tilbud der måtte komme på mig. Mine agenter tager sig af det. Jeg siger til dem, at hvis de vil lytte på tilbuddene, kan de gøre det, og så vil de fortælle mig det derfra. Jeg er fokuseret på det, der er vigtigt for mig, og det er at træne, spille og nyde det hele’.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Mange dårlige ting skal ske, før jeg forlader denne klub, og jeg ser det som helt utænkeligt. Barca er min drømmeklub, og jeg vil blive her i mange flere år.

Den nye anførergruppe og drømmen om selv at blive kaptajn:
’Jeg stemte selv på De Jong og Araujo, og det var netop de to, der vandt og kom med i anførergruppen. De fortjener det mere end nogen andre, og de har været i klubben i mange år nu. De kendetegner det, som en anfører skal kunne’.

‘Hvem vil ikke gerne være anfører for deres drømmeklub? Jeg ved, at nogle stemte på mig i denne omgang, men jeg tænker, at jeg er lidt for ung stadigvæk’.

Sin ferie inden pre-season startede:
’Jeg har haft en lidt anderledes sommer. Jeg foretrækker at være på træningsbanen, men jeg havde ikke slappet af i lang tid, og jeg havde brug for at blive helt frisk igen’.

’Selvom man ikke vil, skal man af og til stoppe op, se hvordan man har det, mentalt koble fra rutinerne i fodbold og passe på sig selv. Jeg har også fulgt en kostvejledning, som jeg har fået og har forberedt mig selv rent fysisk’, slutter Pedri.

pedri2

.:FORSIDE:.