fbpx

Riqui Puig: 'Barca er mit livs klub'

Markus Johannessen - 16.07.23

// Riqui Puig

Riqui Puig har stor succes i Major Soccer League, hvor han kom til for omtrent et år siden. Under pressemødet efter hans seneste sejr og scoring for LA Galaxy, satte han ord på om han ønskede at vende retur til Barca en dag.  

Den 23-årige catalaner skinner i LA Galaxy-trøjen og har spillet seks kampe uden nederlag, hvor han i de to seneste har kvitteret med to mål og en assist. Nu er han også at finde på MLS All Star-holdet, som skal spille mod Arsenal den 20. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Los Angeles er en utrolig by og vi har et godt hold, hvor jeg føler mig vigtig' udtalte Riqui Puig, som ikke følte sig vigtig da han spillede for Barca. Dog har midtbanespilleren stadig et bankende hjerte for den catalanske hovedstadsklub på trods af, at han ikke dagdrømmer om at vende tilbage og iføre sig de blå og røde striber. 

Puig blev blev nemlig spurgt ind til om han ønsker at vende tilbage til Barca på et senere tidspunkt i karrieren, hvor MLS-spilleren slog fast, at det ikke er et scenarie han ser for sig, selvom klubben har en kæmpe betydning for ham. 

'Barca er mit livs klub, men de gav mig ikke det antal minutter jeg havde brug for, for at føle mig som en fodboldspiller' udtalte Riqui Puig som i alt nåede at spille 57 kampe med førsteholdet.



 

.:FORSIDE:.