fbpx

Romeu forventes at gå direkte ind i startopstillingen

Simon Arun Vrábel - 09.07.23

// Oriol Busquets

Hvis alting går som forventet i de kommende dage, vil Oriol Romeu om ganske kort tid blive præsenteret som Barcas afløser for Sergio Busquets, og forventningen er da også, at Romeu går direkte ind i startopstillingen.

Der er ud til at være lys for enden af tunnelen for hvis alting ellers går som det skal, henter Barca Oriol Romeu fra Girona, og Xavis plan er angiveligt, at midtbanespilleren træder direkte ind i startopstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har igennem flere år været almen kendt, at positionen på den defensive midtbane ikke er nem at besætte, og derfor frygtede mange da også dagen, hvor Sergio Busqutes ville stoppe. Selvom den tidligere kaptajn gav Xavi og den sportslige ledelse god varsel, så er har den stramme økonomi og den krævende position gjort, at søgen efter en kompetent og økonomisk overkommelig afløser ikke har været nem.

Det ser i midlertidig ud til at den sportslige ledelse endelig har fundet en kompetent afløser i form af Oriol Romeu fra Girona, og den 31-årige defensive midtbanespiller forventes ifølge avisen Sport da også at gå direkte ind i startopstillingen. Xavis plan skulle nemlig være at få indkørt Romeu på holdet i løbet af pre-season, hvor han kommer til at indgå som fast mand på den defensive midtbane.

Det interessante spørgsmål er efterfølgende, hvem der skal afløse Oriol Romeu, som med sine 31 år må forventes at skulle have nogle pauser i løbet af sæsonen. Dertil kommer risikoen for skader og karantæner. Allerførst skal Barca og Girona dog blive enige om en overgangssum og de seneste rygter går på, at en toårige aftale er nært forstående.



.:FORSIDE:.