fbpx

Rygterne om João Félix er fuldstændigt forstummet

Simon Arun Vrábel - 29.07.23

// Joao Felix

Helt ud af ingenting eksploderede rygtebørsen da João Félix pludseligt og helt offentligt, tilkendegav sin drøm om at spille for Barca, men her en uge senere, er der ikke mange der taler om et muligt skifte længere.

Det er nu lidt over en uge siden at João Félix offentligt udtalte, at hans drøm var at spille for Barca, men her en uge senere er rygterne næsten fuldstændigt døde, og nu forlyder det da også, at Atlético Madrid er klar til at tilgive den 23-årige angriber.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var i et længere interview den 18. juli, at Atlético Madrid-angriberen João Félix udtalte, at hans drøm altid har været at spille for Barca. Den nu 23-årige angriber har da også flere gange været rygtet til Barca, men hovedstadsklubben insisterer på, at få mere ud af den massive investering som de i 2019 foretog, da de betalte 127 millioner euro for den portugisiske angriber.

João Félix har i de seneste måneder raget sig uklar med holdets cheftræner Diego Simeone, og derfor var det yderligere benzin på bålet, da angriberen offentligt udtalte, at han drømte om at spille i blaugrana. Efterfølgende var rygtebørsen da også glohed med rygter om et lejeophold eller en byttehandel med Ferran Torres, men rygterne er nu helt forstummet.

Der har således ikke været rygter om João Félix og Barca i over en uge, og den seneste melding fra den catalanske presse var da også, at Xavi ikke var interesseret i den 23-årige portugiser. Nu fortæller den portugisiske TV-station Correio da Manhã endvidere, at man i Atlético Madrid er klar til at tilgive João Félix, hvis han blot undskylder offentligt, og med den manglende interesse fra Xavi er det svært at se hvilke andre muligheder angriberen har.

Siden Atlético Madrid hentede portugiseren i 2019 for 127 millioner euro, er angriberens værdi styrtdykket og i dag vurderes hans markedsværdi at være omkring 50 millioner euro. I sidste sæson scorede Félix ni mål fordelt på 40 kampe.



.:FORSIDE:.