fbpx

Klublegender hylder Sergi Roberto efter exit

Markus Johannessen - 13.08.24

// Sergi Roberto

Barca og Sergi Roberto går hver deres vej denne sommer efter catalaneren har tilbragt hele 18 år i den blå-røde trøje. Nu vælter det ind med opbakkende hilsener fra både nuværende profiler og Barca-legender. 

Den 32-årige tidligere Barca-kaptajns afskedsvideo rejser hastigt gennem de sociale medier. Det har fået en masse prominente navne, som Sergi Roberto har haft tilknytning til gennem Barca, til at ty til tasterne. 

Ter Stegen:
'Sergi, du var her da jeg kom til klubben og vi voksede som fodboldspillere, venner og blev fædre på samme tid. Du vil gå i klubbens historie og vil altid være en legende i Barca. Jeg kommer til at savne dit humør i omklædningsrummet, men jeg er sikker på at vi holder kontakten. Held og lykke i dit nye kapitel. Jeg ønsker dig og familien det bedste' lød beskeden fra tyskeren, som netop har overtaget Sergi Robertos plads forrest i køen til anførerbindet. 

Iñigo Martínez:
'I dag er en svær dag for os alle, da vi må tage afsked med en, der har været mere end en kaptajn; du har været hjertet og sjælen i dette hold'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi:
'Et forbillede på alle måder!' skrev den tidligere Barca-træner, som Sergi Roberto både har kendt som sin holdkammerat og cheftræner.

Busquets:
'Tak for alt Sergi Roberto. Du har været et forbillede både på og uden for banen, og du fortjener det bedste. Det har været en fornøjelse at dele så mange øjeblikke ved din side'.

Jordi Alba:
'Du forlader klubben i dit liv, efter at have givet alt og med talrige minder, som mange ville drømme om at opleve. Det var en ære for mig at bære Barca-trøjen så mange år ved din side og opleve mange ikoniske og specielle øjeblikke med holdet. Jeg ønsker dig alt det bedste i denne nye fase, der venter dig og din familie'.

Messi:
'Al held og lykke i din nye fase. Jeg ønsker dig det bedste!'.

.:FORSIDE:.