fbpx

Sergi Roberto meldes på vej til Sevilla

Peter Vyff - 13.08.24

// Sergi Roberto

Sergi Roberto har taget afsked med Barca og spekulationerne går nu på, hvor han fortsætter karrieren. Catalaneren er senest meldt på vej til Sevilla, der angiveligt arbejder på at finde plads til ham i lønbudgettet.

Rygterne har i lang tid gået på et sommer-exit for Sergi Roberto, der har tilbragt hele sin karriere hos Barca. Den tidligere anfører bekræftede forleden spekulationerne, da han offentligt meldte ud, at hans tid er ovre i klubben, hvor han ikke kunne nå til enighed med ledelsen om en kontraktforlængelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren har dog holdt formen ved lige på Barcas træningsfaciliteter, da han ønsker at fortsætte karrieren andetsteds. Sergi Roberto står heller ikke uden bejlere, da han både er blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League, samt i forbindelse med en række hold i Spanien.

Og ifølge avisen AS, ser det ud til at midtbanespilleren fortsætter i La Liga, hvor han nærmer sig et skifte til Sevilla. Andaluserne er i lang tid blevet meldt interesseret i Sergi Roberto, hvis alsidighed og store rutine kan tilføre spillertruppen en hel del, især efter afgangene af Sergio Ramos og Ivan Rakitic.

Sevilla ser samtidig også ud til må sige farvel til Jesus Navas, der forventes at indstille karrieren, og man har derfor hårdt brug for noget erfaring på holdet. Sergi Roberto er derfor udpeget som en nøgleforstærkning under den nye cheftræner, Garcia Pimienta, der også har en fortid hos Barca. Sergi Roberto skulle have store forhåbninger til skiftet, og de næste par uger vil vise om han ender hos Sevilla eller et helt andet sted.

sergiroberto1F

 

.:FORSIDE:.