fbpx

Skal Barca bytte Arthur Melo for Matthijs de Ligt?

FCBARCELONA.DK - 26.04.20

© Getty Images
// De Ligt // Arthur

Meget tyder på at Juventus har set sig meget lune på Arthur Melo og er klar til at gå langt for at få Barcas brasilianer. Nu tales der om, at de er klar til at sende Matthijs de Ligt den anden vej.

Barca kæmpede længe i sommer for at hente Matthijs de Ligt, men den hollandske forsvarsspiller valgte i stedet at tage til Juventus. Nu åbner der sig måske en mulighed for, at få den 20-årige De Ligt til Barcelona, men det vil kræve, at Arthur sendes den modsatte vej. Det skriver aviserne El Mundo Deportivo og AS.

Arthurs spillestil passer nærmest perfekt til Barca og langt hovedparten af tilhængerne ser ham som fremtidens mand på den catalanske midtbane. Med sine kun 23 år kan han udvikle sig til en absolut nøglespiler.

Arthur selv har udtalt, at han ikke ønsker at rejse nogle steder, men spørgsmålet er, om en fed løncheck fra Juventus kan få ham på andre tanker.

Barca har heller ingen intentioner om at sælge Arthur, men klubben står samtidig med en aldrende Gerard Piqué, der med sine 33 år ikke har lang tid tilbage på højeste niveau. Her ligner Matthijs de Ligt en glimrende erstatning.

Barca befinder sig derfor i lidt af et dilemma. Skal de ofre Arthur for at få De Ligt, der angiveligt gerne vil videre til Barca, hvor hans gode ven Frenkie de Jong venter?

.:FORSIDE:.