fbpx

Ter Stegen: 'Jeg er meget glad i Barcelona'

FCBARCELONA.DK - 06.09.24

 


Tyske medier er begyndt at spekulere i, om Ter Stegen en dag tager hjem til Tyskland for at afløse Manuel Neuer i Bayern München, men i et interview understeger han, at han selv og familien har det godt i Barcelona.

Det er fra den tyske landsholdslejr at Ter Stegen udtaler sig, efter at han endelig har fået rollen som førstekeeper, efter at 38-årige Neuer er stoppet på landsholdet. Nu er der spekulationer om Ter Stegen også ser sig selv afløse Neuer i Bayern om et par år.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg har en relativ lang kontrakt med Barcelona og jeg er meget glad for at være der. Min familie har det godt i Catalonien. Man ved aldrig hvad fremtiden bringer og om det bliver et mål for mig at spille i Tyskland. Vi må se, men jeg er tilfreds med min situation og med der hvor jeg er lige nu' kom det fra Barca-keeperen, der har kontrakt til 2028.

Ter Stegen også spurgt til holdets start under Hansi Flick. 'Jeg synes starten er gået rigtig godt og jeg glæder mig på hans vegne, at det går som det går, men vi må ikke slække på tøjlerne. Flick har nogle klare meninger, som vi skal implementere' svarede han ifølge avisen Mundo Deportivo.

Rollen som førstekeeper for Tyskland fik også en kommentar. 'Mit mål har altid været at være førstemålmand, men det har jeg desværre ikke kunne opnå de senere år. Neuer modstod altid presset og jeg kan kun ønske ham tillykke med en flot karriere' afsluttede Ter Stegen.

terstegen6F

// Ter Stegen
.:FORSIDE:.