fbpx
Annonce

Tør Barca og Real Madrid spare spillere i weekenden?

FCBARCELONA.DK - 12.04.24

// La Liga

Det ligner en oplagt tanke for både Barca og Real Madrid at spare spillere i weekendens La Liga kampe, på grund af deres returkampe i Champions League, men spørgsmålet er om kampen om mesterskabet forhindrer det.

Barca skabte sig et godt udgangspunkt med 2-3 sejren over PSG i Paris, mens Real Madrid måtte nøjes med 3-3 på Santiago Bernabeu mod Manchester City. Midt i næste uge spilles der returkampe, hvor det handler om en plads i semifinalen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det kunne få de to rivaler til at spare spillere i weekenden, hvor de begge møder modstandere, de på papiret bør kunne besejre, også selvom det er på udebane. Barca skal lørdag til Cádiz der ligger nr. 18, mens Madrid besøger Mallorca, der ligger nr. 15.

Det kan dog være risikabelt at spare spillere, for ingen af holdene ønsker at miste terræn i den hjemlige turnering. Real Marid har et forspring på otte point og der venter en Clásico lige om hjørnet, så de vil gerne holde forspringet inden det indbyrdes møde på Santiago Bernabeu den 21. april.

Samtidig har Barca ikke råd til, at Madrid øger deres forspring og derfor har catalanerne brug for alle tre point i lørdagens kamp Andalusien.

For Barca-træner Xavi Hernández handler det om at finde en god balance, hvor et par nøglespillere kan sparers, uden at holdets muligheder for sejr mindskes. Det er oplagt at sende Sergi Roberto og Christensen i aktion mod Cádiz, for de har begge karantæne i returkampen mod PSG.

xavi135F

.:FORSIDE:.