fbpx

Torres: 'Jeg har kontrakt med Barca og bliver her'

Anders Lang Jensen - 27.07.23

// Ferran Torres

Ferran Torres er blandt de navne, der har været rygtet heftigt væk denne sommer efter en relativt skuffende sidste sæson. Spanieren maner dog igen alle rygter til jorden og fastslår, at han på ingen måde har tænkt sig at forlade Barca.

Det er et vigtigt aspekt af Barcas transfervindue at sende spillere videre i teksten, og et bud har været Ferran Torres, som ikke er fast mand i den brede offensiv på holdet. Man skal dog ikke regne med at sige farvel til Torres denne sommer.

'Navnene på spillere, der rygtes væk, er journalisters værk. Jeg har en kontrakt i Barca, og jeg bliver her. Jeg er ligeglad med, hvad alle andre siger om mig. Jeg kommer til at arbejde præcis lige så hårdt som alle andre på holdet', siger Ferran Torres ifølge Sport efter nederlaget til Arsenal natten til torsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er den første til at være kritisk over for mig selv. Det var ikke en god sæson sidste år, men jeg lærte meget. De her op- og nedture har hjulpet mig til at være stærkere nu', fortsætter han og kommenterede slutteligt på sin scoring i træningskampen mod Arsenal.

'Det er meget vigtigt for en angriber at få scoret og komme godt i gang med pre-season. Jeg kommer til at kæmpe for en plads på holdet og lade træneren bestemme i sidste ende', slutter Torres.

Ferran Torres scorede Barcas tredje og sidste mål i 5-3-nederlaget til Arsenal i Los Angeles. Forhåbentligt bliver det startskuddet til en bedre sæson for den 23-årige kantspiller i Barca.

torres2

.:FORSIDE:.