fbpx

Trilli kan være fremtidens højre back i Barca

FCBARCELONA.DK - 24.07.23

// Trilli

Barca har i mange år manglet en stabil højre back, der kan levere på højt niveau. Nu har klubben offentliggjort købet af den 20-årige Trilli, der i første omgang skal spille for Barca Atlétic, men som kan komme i betragtning til førsteholdet.

Álvaro Pérez Campo, bedre kendt som Trilli, skifter til andetholdet Barca Atlétic fra Deportivo. Det bekræftede klubben på sin hjemmeside i går. Dermed får Barca fingrene i et af de helt store talenter i spansk fodbold. Der er tegnet en toårig kontrakt med spilleren fra Galicien, nord for Portugal.

Artiklen fortsætter under annoncen


I sig selv er der ikke tale om den store nyhed, at Barca Atlétic henter en ny højre back, men i Trillis tilfælde skaber det opmærksomhed. Han har nemlig spillet for samtlige spanske U-landshold i ungdomsårene og det vidner om et højt niveau.

Trilli besidder de egenskaber som man kræver i Barca, nemlig hurtig, teknisk og offensiv, ligesom man skal kunne passe de defensive pligter. Det opfylder Trilli og det er årsagen til, at han er hentet til klubben.

I første omgang skal Trilli træne og spille under Rafa Márquez hos Barca Atlétic, men hvis han gør det godt i løbet af sæsonen er det meget sandsynligt, at Xavi lader ham træne med førsteholdet i perioder og måske udtager ham til nogle kampe.



.:FORSIDE:.