fbpx

Valverde skal træffe tre valg inden Dortmund-brag

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 27.11.19

© Getty Images
// Valverde // Dortmund

Barca står onsdag aften overfor en afgørende opgave, når man tager imod Dortmund på Camp Nou i Champions League. Ernesto Valverde skal forud for opgøret træffe tre signifikante beslutninger.

Det er det tre vigtige point, der står på spil i aftenens kamp. Og derfor er Valverde nødsaget til at træffe de rette valg, hvad angår startopstillingen. Her er der umiddelbart tre positioner, der kan blive essentielle for kampens udfald.

Dembélé eller Griezmann
Både Dembélé og Griezmann står til trænerens disposition, præcis som det var tilfældet i weekendens pligtsejr over Leganés. Her var der for en sjælden gangs skyld blevet plads til begge franskmænd fra start i Valverdes vovede firemands-angreb. Ingen af dem formåede dog at slå igennem, og det bliver derfor spændende at se, om man satser på Dembélés fart og uforudsigelighed eller Griezmanns erfaring og store arbejdsvilje uden bold, i en tid hvor de begge er langt fra deres højeste.

Arthur eller Arturo Vidal
Arthur var helt udeladt af truppen imod Leganés og har ikke virket hundrede procent fokuseret på det seneste. Omvendt har brasilianeren været en vigtig brik på Valverdes midtbane igennem det meste af sæsonen. Vidal derimod har leveret flere kampafgørende præstationer på det seneste, men er spillemæssigt langt fra prototypen på en Barca-midtbanemand. Spørgsmålet er så, om Valverde prioriterer Arthurs tekniske bolddominans eller Vidals mere krigeriske tilgang til spillet.

Umtiti eller Todibo
Piqué sidder ude med karantæne og kommer derfor ikke i spil. Alt tyder på, at Lenglet er kommet sig tilstrækkeligt efter sin skade og starter inde. Så valget står umiddelbart mellem Umtiti og Todibo i centerforsvarets anden side. Her kan Umtiti få chancen for at demonstrere, at hans fysik på ny holder til at spille to kampe i streg.

.:FORSIDE:.