fbpx

Var Cubarsís nye nummer et signal til Cancelo?

Anders Lang Jensen - 15.08.24

© Getty Images
// Joao Cancelo // Pau Cubarsí
 


Til mandagens Joan Gamper-opgør mod AS Monaco var der en række ændringer i truppen hvad angår trøjenumrene. De er ikke fastlagt, men Pau Cubarsí overtog i 0-3-nederlaget nummer 2, som Cancelo havde sidste sæson.

João Cancelo er tilbage i Manchester City efter endt leje i Barca sidste sæson. Barca har portugiseren som en stor prioritet at hente permanent, fordi man ønsker at styrke højrebacken. Akkurat som man gjorde det blot på en lejeaftale for et år siden med Cancelo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Missionen ser dog svær ud, og det rykker længere og længere væk, at Barca henter den solide højreback denne sommer. Det kan måske også tolkes ud fra mandagens trøjenumre fra Gamper-opgøret mod Monaco. Pau Cubarsí var nemlig at finde med trøje nummer 2 på ryggen.

Sidste sæson var det João Cancelo der bar nummer 2 i det catalanske, men med Pau Cubarsí i nummer 2 kan det meget vel tolkes som et signal til de nu spinkle muligheder for at hente Cancelo.

Numrene fra Gamper-kampen mod Monaco er ikke officielle og fastlagte. Men faktum er, at Pau Cubarsí var i nummer 2 i stedet for 33, som han havde i hans sidste gennembrudssæson. Alt tyder derfor på, at forsvarsjuvelen er ny nummer 2 for Barca i den kommende sæson.

cubarsi2

.:FORSIDE:.